Avaliações de Snackhuys Makkum Makkum

Avaliações recentes

4.0
Judith
13 agosto 2022

De bestelling was niet compleet. Kon ze niet bellen. Wel betaald. Geen reactie op de mail. Erg jammer. Zo gaan de mensen niet meer terug komen

Hilbrand van der veen
29 dezembro 2021

had iets warmer gemoeten, bestelling was lauw.

Martin
28 dezembro 2021

Makkelijk online besteld, stipt op tijd bezorgd en heerlijk gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar!

MH
28 dezembro 2021

Keurig op de afgesproken tijd klaar. Lekkere satésaus, kip ietwat droog. Goede frites en lekkere salade. Stoof was lekker en vlees mals.

Erik
27 dezembro 2021
SIEPIE
1 novembro 2021

Prima! Op tijd stond de bestelling klaar.

Corinne
27 agosto 2021

was lekker en warm en op de afgesproken tijd.

Caspar Wingelaar
22 agosto 2021

Lekker eten en een goede bezorging. Het broodje van de kipburger was wat aan de oude kant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jörg Liehn
19 agosto 2021

Alles super Gerne wieder

D. Brouwer
17 agosto 2021
Marcel
15 agosto 2021

Goede patat en snacks Zeer snel bezorgd op ons vakantie adres . Ga zo door helemaal top !

J
14 agosto 2021

Friet was jammer genoeg niet goed gaar

Vermeer
12 agosto 2021

Friet was koud en zacht en plakkerig.

Jack
12 agosto 2021

Sate was niet goed doorgebakken , was binnenin net niet meer rauw , waarom friet met sate wel in grote meervakken bak en de runderstoof niet , was een beetje onhandig , gevraagd om bestek , maar niets erbij , al met al dure friet en helaas een slechte beoordeling

Tevel
2 agosto 2021

Heerlijk gegeten. Lekkere producten, goed van smaak. Heerlijke friet. Alleen de sausjes bij de snackbox ontbraken.

Sven
25 julho 2021
N
24 julho 2021

De frikandel was niet zo lekker maar de patat en kroket wel

Dijkstra
4 julho 2021

Snel en goed. Na een mooie stranddag bij ons op het vakantiehuis laten bezorgen, ideaal. Zeer grote bestelling voor 10 personen, maar was helemaal compleet en verzorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H
28 maio 2021

bijzonder klantvriendelijk personeel

De Groot
17 maio 2021

Bestelling was netjes op tijd. Goede patat en veel saus. Ook de uitstraling met tasjes en stickers oogt verzorgd. Er is aandacht aan besteed en dat voelt fijn. Misschien bij het menu nog wat extra gevulde sla of opmaak iets anders, maar is slechts een tip. Succes!

JH
12 maio 2021
Arend
9 maio 2021

Ik zou alleen, de hamburger van €6,50 luxer maken. Ik had niet het gevoel dat deze het waard was. Ken je de burgers van Lodewijks in Den Helder, mooi voorbeeld. Al met al zijn we erg tevreden met deze nieuwe dienst in makkum, en vinden we het eten erg smakelijk!

Hans de Koning
9 maio 2021

Online besteld precies optijd klaar. Vriendelijk personeel Goede prijs/kwaliteit

Scheurrak
29 abril 2021

Wij hebben allemaal lekker gesmuld van de patat met snacks! Goed gebakken! De bezorgservice kwam voor ons helemaal perfect uit!

Dieter
27 abril 2021

Alles lecker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Dijk
27 abril 2021

Aardig personeel, helaas was dat het enige positieve. Online besteld en betaald af te halen om 18:30. Om 19:00 kregen we onze bestelling. Dit terwijl mensen die aan kwamen lopen binnen 10 minuten weg konden. Bij thuiskomst bleek de 4 patat net genoeg voor 2 mensen. we hebben maar extra boterhammen gesmeerd.

Koen
16 abril 2021

Super lekker! En vooral heel snel!! Openingstijd mag in de avond wel langer voor de borrelboxen. Aanwinst voor Makkum en vakantiegasten

Dieter
9 abril 2021

Alles schnell und gut funktioniert